Povestea Maya 

https://bit.do/reflexomaya
 

In anul  2015, din pasiune pentru masaj si efectele benefice ale masajului asupra corpului uman, m-am decis sa deschid Salonul Maya Therapy Iasi, in care sa pot practica cunostintele dobandite in terapia vindecarii prin masaj.

Salonul este exclusiv feminin si ofera servicii de masaj si reflexoterapie plantara (masaj de relaxare general/zonal, masaj facial de relaxare, masaj facial detoxifiant cu miere de albine, drenaj limfatic manual general/zonal, masaj terapeutic, masaj abdominal Chi Nei Tsang, reflexoterapie in talpi).

Motto-ul Salonului Maya Therapy Iasi este “Relaxare & Vindecare”. Eu te voi ajuta sa te relaxezi, iar tu singura vei incepe procesul de vindecare, prin vointa si hotararea ta de schimbare si de adoptare a unui stil de viata mai sanatos (prin alimentatie adecvata, hidratare, miscare, gandire pozitiva, activitati de relaxare, etc). Si ce poate fi mai frumos cand terapeutul este un exemplu pentru clientii sai, prin modul de viata, de munca si de gandire.

Daca nu te-ai decis inca ce tip de masaj sa alegi din Oferta Maya, suna-ma la 0723.181633 si stabilim impreuna tipul de masaj care iti este necesar, in functie de scopul urmarit (relaxare, remodelare corporala, eliminare de toxine, reglare metabolism, stres, insomnie, emotii acumulate, dureri locale, etc).

Daca vii pentru prima data sau ai primit cadou de la cineva drag un masaj la Salon Maya Therapy Iasi si ai nelamuriri cu privire la modul cum va decurge sedinta de masaj, vreau sa te asigur ca vom fi doar noi doua, client- terapeut si ca este un salon dedicat femeilor, tocmai pentru a le da increderea si curajul de a  veni intr-un loc sigur, special creat pentru ele, pentru relaxare si vindecare.

Mai mult, daca esti deja o clienta MAYA, am creat si o OFERTA SPECIALA ANIVERSARA DE ZIUA TA : 50 % reducere la orice tip de masaj din oferta Maya, care se executa intr-o singura zi, zi programata in maxim 7 zile de la data aniversarii, fiind necesara si confirmarea zilei de nastere printr-un act de identitate(atentie: nu intra in aceasta oferta pachetele 9+1 si  seturile de masaje ce se desfasoara in decursul mai multor zile).

Muzica relaxanta, betisoarele parfumate, ambientul, pasiunea terapeutului, toate  te ajuta sa te relaxezi si cu siguranta sa revii cu mare drag. De asemenea, daca esti multumita de serviciile Maya , poti sa recomanzi Salonul si altor prietene, sau daca vrei sa scrii cateva cuvinte de multumire sau recomandari de imbunatatire , le poti face la rubrica “Recenzii” de pe acest site.

Abia astept sa ne cunoastem!

Va astept cu mare drag!

Maya Mihaela, terapeut-maseur

 

Noutăţi

Spuneţi-ne opinia dvs

18.11.2015 14:31
Aveţi întrebări legate de serviciile noastre disponibile? Vă rugăm să ne contactaţi şi vă vom...

Bun venit pe noul nostru website!

18.11.2015 14:30
Suntem mândri să anunţăm lansarea noului nostru site! Puteţi citi despre ultimele noutăţi aici....

Galerie Foto: Acasă Maya

Fotografii Maya

<< 1 | 2