MASAJUL DE RELAXARE

Masajul general de relaxare presupune un masaj al intregului corp, masajul zonal de relaxare presupune masarea doar anumitor zone (spate, abdomen, membre superioare, membre inferioare), avand drept scop  eliminarea rapida a oboselii, relaxarea musculara si generarea unei stari generale bune.

Dacă vrei să te relaxezi după o zi obositoare de muncă sau dacă vrei să ai un somn liniştit care să te ajute să-ţi recapeţi complet energia, îţi recomandăm să apelezi la un masaj general de relaxare.

Masajul se efectuează intr-un cadru cald si primitor, cu muzica  ambientala linistitoare, cu uleiuri naturale, parfumate, cu rabdare si  profesionalism de catre  terapeutul maseur, toate acestea  stimuland starea de bine și relaxarea.

Masajul de relaxare ajuta la eliminarea stresului din organism, imbunatateste capacitatea de concentrare si creeaza stare de relaxare generala profunda, imbunatateste circulatia sanguina si limfatica, echilibreaza sistemul nervos, calmandu-l si stimulandu-l,  ajuta la o eliminare mai rapidă a toxinelor din organism, o creștere a imunității și o regenerare mai rapidă a țesuturilor, ajuta la relaxarea si tonifierea musculara specifica unui organism sanatos.

Tehnica folosita cuprinde manevre si procedee  usoare, blande si relaxante (efleuraj, frictiuni, framantat, tapotament, vibratii, etc) practicate atat la nivel european, cat  si asiatic.

Efectele  se resimt in scurt timp, simtindu-se o stare de vitalitate si energizare, o stare de sanatate mai buna si o mai mare rezistenta la stres si oboseala.

​ Se recomanda a se face unul sau doua masaje pe saptamana.